Aanmelden vóór 2 september 2019

Ben jij oud-leerling van HELINIUM? Voorheen RSG, Mavo Opzoomerlaan, Stabilo en Windroos? Kom dan naar onze reünie en meld je aan.

Om aan te melden voor de reünie, dien je jezelf te registreren en €27,50 via Ideal over te maken. Hiervoor ontvang je een entreebewijs (e-ticket). Bij binnenkomst op zaterdag 28 september ontvang je een polsbandje en horeca-munten.

Oud-personeelsleden van Helinium ontvangen een persoonlijke uitnodiging. Ben je oud-personeelslid en heb je voor 1 januari 2019 deze uitnodiging nog niet ontvangen, neem dan contact op via heliniumreunie2019@gmail.com

Wij gaan zorgen voor een leuk programma met aansluitend een feestavond. Tijdens het evenement staan er drinks- & foodtrucks, waar alleen met horecamunten betaald kan worden. Muntverkoop is op locatie.

Tijdens dit evenement worden opnames gemaakt. Als je jezelf inschrijft voor dit evenement, geef je ons toestemming om foto's en video's te maken en te publiceren.


Beste reünist,
Welkom thuis!
Helinium bestaat 40 jaar en dit willen we vieren met jou.
Laat ons weten dat je erbij bent.
Zaterdag 28 september 2019 Jij komt toch ook?
Wij nodigen jou uit voor een spetterend samenzijn en weerzien. Een feestelijk evenement met een bijzonder programma, foodtrucks en muziek uit alle jaren.